Se paseaza visinele; se pastreaza 2 linguri de piureu. Se decojeste ghimbirul: 1/2 se piseaza si se amesteca in piureu, cu 70 g zahar pudra. Se congeleaza 4 ore, amestecind. Restul de ghimbir,pisat, se amesteca in frisca; se adauga zaharul pudra. Se asaza pe farfurii: se acopera cu piure si bile de sorbet.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii