autor:

mada14

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Soricei comestibili

Autor: mada14 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mada14 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2010

Ingrediente
250 g zahar pudra,250 g margarina,250 g lapte praf,250 g nuca de cocos,bile decorative argintii,bonibon(smarties),jeleu subtire

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

se pun ingrediente pt a se face compozitia de rafaelo dar nu vor fi rotunde ci de forma unui soricel.Bonibonul se pune sub forma de urechi,bilele decorative argintii se pun drept ochi iar jeleul subtipe pt coada.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Soricei comestibili" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Napolitane cu caramel si nuca

Napolitane cu caramel si nuca

Pregatim toate ingrediente, sa le avem la indemana. Trebuie sa lucram foarte rapid, daca avem un

5 voturi    1 comentariu
30 min
Prajituri
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana devin o crema omogena. Albusurile se bat spuma cu un praf

32 voturi    8 comentarii
55 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

    Si soricelul unde este?

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 250 g zahar pudra,250 g margarina,250 g lapte praf,250 g nuca de cocos,bile decorative argintii,bonibon(smarties),jeleu subtire

Raporteaza reteta

Retete
de mada14
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Zaharul se pune impreuna cu apa pe foc pana se obtine un sirop.Cacao se amesteca bine cu laptele

4 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu branza

Prajitura cu branza

Intr-un castron se pun ouale cu zaharul si se freaca pana se albesc putin.Se adauga uleiul pe rand.Se

2 voturi    4 comentarii
35 min
Prajituri
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Si soricelul unde este?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Prajitura Fanta