autor:

Anonim

» » Aperitive

sos alb din supa de pasare

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
unt, faina, supa de pasare, frisca, supa de ciuperci, lamaie, oua, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se topesc 75 g de unt si se adauga faina dizolvata. Se amesteca continuu, adaugandu-se supa de pasare, sarea, supa de ciuperci si se fierbe totul 10 min.
Se adauga galbenusurile , continuandu-se fierberea 15 min.
La sfarsit se adauga sucul de lamaie. Pentru a nu se forma crusta se adauga la suprafata bucati de unt 25 g.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos alb din supa de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ochiuri si salata de castraveti cu smantana

Ochiuri si salata de castraveti cu smantana

Incing tigaia, sparg ouale, condimentez, las capacul pana se incheaga albusul. Pregatesc salata:

5 voturi    4 comentarii
10 min
Aperitive cu oua
Quiche Lorraine (varianta traditionala)

Quiche Lorraine (varianta traditionala)

Quiche Lorraine, una dintre cele mai traditionale retete culinare ale gastronomiei franceze, se prepara

12 voturi    3 comentarii
40 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Papanele