autor:

Anonim

» » Aperitive

sos alb din supa de pasare

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
unt, faina, supa de pasare, frisca, supa de ciuperci, lamaie, oua, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se topesc 75 g de unt si se adauga faina dizolvata. Se amesteca continuu, adaugandu-se supa de pasare, sarea, supa de ciuperci si se fierbe totul 10 min.
Se adauga galbenusurile , continuandu-se fierberea 15 min.
La sfarsit se adauga sucul de lamaie. Pentru a nu se forma crusta se adauga la suprafata bucati de unt 25 g.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos alb din supa de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Pasta de oua cu cascaval

Pasta de oua cu cascaval

Fierbeti ouale 4-5 minute. Curatati-le de coaja si taiati-le in bucati. Pastrati jumatate de ou sau

24 voturi    11 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Omleta la cuptor cu branza, rosii si piept de pui

Omleta la cuptor cu branza, rosii si piept de pui

Incepem cu partea care dureaza mai mult: fierberea pieptului de pui. Ideea e sa traga cateva clocote,

1 vot    1 comentariu
45 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Piure cu cascaval si ochiuri--la cuptor