autor:

Anonim

» » Aperitive

sos alb din supa de pasare

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
unt, faina, supa de pasare, frisca, supa de ciuperci, lamaie, oua, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se topesc 75 g de unt si se adauga faina dizolvata. Se amesteca continuu, adaugandu-se supa de pasare, sarea, supa de ciuperci si se fierbe totul 10 min.
Se adauga galbenusurile , continuandu-se fierberea 15 min.
La sfarsit se adauga sucul de lamaie. Pentru a nu se forma crusta se adauga la suprafata bucati de unt 25 g.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos alb din supa de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
OUA VOPSITE IN JOIA MARE

OUA VOPSITE IN JOIA MARE

1.Ouale cand sunt la temperatura camerei se spala cu detergent.Se pun la fiert in apa cu putina sare

6 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Tarta omleta de prepelita

Tarta omleta de prepelita

Sunca si salamul le taiem felii subtiri. Ceapa verde o curatam, o taiem marunt si o calim in putin

5 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Salată de ridichi cu ouă rămase de la Paști