autor:

Anonim

» » Aperitive

sos alb din supa de pasare

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
unt, faina, supa de pasare, frisca, supa de ciuperci, lamaie, oua, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se topesc 75 g de unt si se adauga faina dizolvata. Se amesteca continuu, adaugandu-se supa de pasare, sarea, supa de ciuperci si se fierbe totul 10 min.
Se adauga galbenusurile , continuandu-se fierberea 15 min.
La sfarsit se adauga sucul de lamaie. Pentru a nu se forma crusta se adauga la suprafata bucati de unt 25 g.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos alb din supa de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua unplute

Oua unplute

1)Cureti ouale de coaja, le tai in doua, pe latime, si scoti cu multa grija galbenusurile, pentru

0 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Dupa ce au fiert ouale, se curata si se taie pe lung, se scot galbenusurile si se pun separat. Galbenusurile

11 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
salata cu ulei de dovleac