autor:

Anonim

» » Aperitive

sos alb pentru rumenit (morney)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
sos alb, smantana, cascaval, ou, unt, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Smantana si galbenusurile de ou se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se adauga treptat sosul alb si se fierbe totul 5 min, amestecandu-se continuu. Se ia vasul de pe foc si se adauga 50 g de cascaval ras si sare.
Inainte de introducerea la cuptor se adauga in compozitie bucati de unt si cantitatea de cascaval ramasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos alb pentru rumenit (morney)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Dupa ce au fiert ouale, se curata si se taie pe lung, se scot galbenusurile si se pun separat. Galbenusurile

11 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Budinca de paine

Budinca de paine

Atat de bine a mirosit budinca in cuptor incat va spun sincer ca am plecat 5 minute de langa ea,sa

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Omleta pe pat de bacon cu parmezan