autor:

Anonim

» » Aperitive

sos alb pentru rumenit (morney)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
sos alb, smantana, cascaval, ou, unt, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Smantana si galbenusurile de ou se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se adauga treptat sosul alb si se fierbe totul 5 min, amestecandu-se continuu. Se ia vasul de pe foc si se adauga 50 g de cascaval ras si sare.
Inainte de introducerea la cuptor se adauga in compozitie bucati de unt si cantitatea de cascaval ramasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos alb pentru rumenit (morney)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Se fierb ouale,se lasa la racit,se curata de coaja,se taie in doua,se pun galbenusurile intr-un castron

22 voturi    13 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Omleta la cuptor

Omleta la cuptor

Se separa albusurile de galbenusuri. Se pune cate un varf de cutit de sare si peste galbenusuri,

1 vot    3 comentarii
25 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Pasta de oua