Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 10 august 2008
Ingrediente
margarina, lapte, radacini de telina, morcovi, ceapa, castraveti murati, faina, zahar, otet, supa de carne, piper boabe si sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Ceapa, morcovii si telina, taiate feliute se inabusa in margarina, apoi se adauga faina amestecata cu lapte fiert in prealabil, supa de carne, zahar si piper boabe. Se fierbe totul la cca 30 min, se paseaza, iar apoi se amesteca cu sare, otet si castraveti murati, taiati marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos alb picant" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
De câte ori v-ați invitat prietenii la masă ori s-a apropiat aniversarea cuiva drag și ați fost
2 voturi
2 comentarii
30 min
Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate