autor:

Anonim

» » Aperitive

sos alb picant

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
margarina, lapte, radacini de telina, morcovi, ceapa, castraveti murati, faina, zahar, otet, supa de carne, piper boabe si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa, morcovii si telina, taiate feliute se inabusa in margarina, apoi se adauga faina amestecata cu lapte fiert in prealabil, supa de carne, zahar si piper boabe. Se fierbe totul la cca 30 min, se paseaza, iar apoi se amesteca cu sare, otet si castraveti murati, taiati marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos alb picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Baghete umplute cu salam, ciuperci, ardei si porumb

Baghete umplute cu salam, ciuperci, ardei si porumb

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Jumatatile de bagheta se taie de-a lungul si se scobesc

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Pachețele de primăvară cu legume

Pachețele de primăvară cu legume

Foile de plăcintă se lasă la dezghețat peste noapte în frigider. Ne apucăm de pregătirea

15 voturi    9 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Budinca de cartofi la cuptor