autor:

Anonim

» » Aperitive

sos brun spaniol

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
oase fara maduva si sita, ulei, faina, morcovi, patrunjel radacina, telina radacina, ceapa, usturoi, bulion, foi de dafin, piper, sare, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii, ceapa, patrunjelul, telina, ceapa si usturoiul taiate felii , se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga bulionul , faina dizolvata in 100 ml de apa rece,apa fiarta , oasele , foi de dafin, usturoi, piper, cimbru si sare.
Se continua fierberea la foc moderat 3-4 ore. Cand sosul e gata se strecoara.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos brun spaniol" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Lipie umpluta

Lipie umpluta

Iata ce iese cand ai doar cateva ingrediente la indemana si termometrul te tine departe de bucatarie.

13 voturi    6 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Rulada de porc cu carnat afumat

Rulada de porc cu carnat afumat

Spalam bine carnea si o taiem in doua sau trei depinde de bucata de carne, eu am taiat-o in trei. Batem

8 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piept de pui pane