autor:

Anonim

» » Aperitive

sos de mustar (ardelenesc)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
faina, mustar, smantana, supa de oase, unt, zahar, otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Faina se adauga in unt , se amesteca cu smantana , supa de otet si sare. Se face totul la foc moderat , amestecand continuu . Se adauga mustar si zahar apoi se fierbe sosul inca 10-15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos de mustar (ardelenesc)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Vinete si dovlecei pe gratar

Vinete si dovlecei pe gratar

Legumele se spala cu apa rece si se dau deoparte. Se taie rondele (cateva din dovlecel, circa jumatate).

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive
Briose picante

Briose picante

Se bat albusurile cu un praf de sare pana se intaresc .Galbenusurile se mixeaza cu uleiul de masline,cartoful

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • faina
  • mustar
  • smantana
  • supa de oase
  • unt
  • zahar
  • otet
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci umplute