autor:

Anonim

» » Aperitive

sos de mustar (ardelenesc)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
faina, mustar, smantana, supa de oase, unt, zahar, otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Faina se adauga in unt , se amesteca cu smantana , supa de otet si sare. Se face totul la foc moderat , amestecand continuu . Se adauga mustar si zahar apoi se fierbe sosul inca 10-15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos de mustar (ardelenesc)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulada cu ghebe (sau bureti de padure)

Rulada cu ghebe (sau bureti de padure)

Aluat:se pun apa+sarea+ulei+unt la fiert. Dupa ce dau in clocot se rastoarna faina toata odata si

5 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Briose picante

Briose picante

Se bat albusurile cu un praf de sare pana se intaresc .Galbenusurile se mixeaza cu uleiul de masline,cartoful

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • faina
  • mustar
  • smantana
  • supa de oase
  • unt
  • zahar
  • otet
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Blini cu crema de branza si somon afumat