autor:

Anonim

» » Aperitive

sos de mustar (ardelenesc)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
faina, mustar, smantana, supa de oase, unt, zahar, otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Faina se adauga in unt , se amesteca cu smantana , supa de otet si sare. Se face totul la foc moderat , amestecand continuu . Se adauga mustar si zahar apoi se fierbe sosul inca 10-15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos de mustar (ardelenesc)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec aperitiv in Philips Multicooker

Chec aperitiv in Philips Multicooker

Ouale se bat bine pana isi dubleaza volumul, se adauga faina alba cernuta si praful de copt, se

4 voturi    2 comentarii
45 min
Aperitive
Cosulete umplute cu salata de icre si rodie

Cosulete umplute cu salata de icre si rodie

Preparare cosulete Aluatul de foietaj se intinde pe masa de lucru si se decupeaza cerculete de

2 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • faina
  • mustar
  • smantana
  • supa de oase
  • unt
  • zahar
  • otet
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ciuperci la placa cu sos de otet