Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 10 august 2008
Ingrediente
supa de oase, ulei, faina, ceapa, zahar, otet, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Ceapa se inabusa in ulei, impreuna cu faina dizolvata in cca 100 ml in apa rece. Se adauga in supa de oase si se fierbe. Cand ceapa e fiarta, se adauga otet, zahar si sare apoi se continua fierberea cca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos din ceapa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate