Otetul se amesteca cu 100 ml de apa si se fierbe impreuna cu ceapa , tarhonul ,f oile de dafin, sarea si piperul cca 20 min.
Compozitia rezultata se strecoara in alt vas . Se adauga apoi galbenusurile si se amesteca totul la foc moderat, pana ce se omogenizeaza.
Untul topit se adauga treptat batandu-se continuu cu telul pana se alifiaza. Se ia vasul de pe foc, iar compozitia se stropeste cu otet si suc de lamaie , apoi se adauga cateva frunze de tarhon si de patrunjel .
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii