Otetul se amesteca cu 100 ml de apa si se fierbe impreuna cu ceapa , tarhonul ,f oile de dafin, sarea si piperul cca 20 min.
Compozitia rezultata se strecoara in alt vas . Se adauga apoi galbenusurile si se amesteca totul la foc moderat, pana ce se omogenizeaza.
Untul topit se adauga treptat batandu-se continuu cu telul pana se alifiaza. Se ia vasul de pe foc, iar compozitia se stropeste cu otet si suc de lamaie , apoi se adauga cateva frunze de tarhon si de patrunjel .

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii