autor:

Anonim

» » Aperitive

sos din oua si unt(bernez)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
oua, unt, tarhon verde, ceapa, otet, sare, lamaie, piper boabe, patrunjel verde, foi de dafin,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Otetul se amesteca cu 100 ml de apa si se fierbe impreuna cu ceapa , tarhonul ,f oile de dafin, sarea si piperul cca 20 min.
Compozitia rezultata se strecoara in alt vas . Se adauga apoi galbenusurile si se amesteca totul la foc moderat, pana ce se omogenizeaza.
Untul topit se adauga treptat batandu-se continuu cu telul pana se alifiaza. Se ia vasul de pe foc, iar compozitia se stropeste cu otet si suc de lamaie , apoi se adauga cateva frunze de tarhon si de patrunjel .
Daca ti-a placut reteta noastra "sos din oua si unt(bernez)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu carnati si branza de burduf

Omleta cu carnati si branza de burduf

Am pus la călit cârnaţii, fără ai lăsa să se ardă. Separat am batut bine 3 ouă, adăugând

3 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Frittata cu cartofi, porumb si ardei

Frittata cu cartofi, porumb si ardei

Cunoscuta in Italia sub aceasta denumire, frittata este un fel de echivalent al omletei noastre insa

5 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Sandvis cu ochiuri in paine