Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 15 august 2008
Ingrediente
sos brun, castraveciori in otet, unt, ceapa, mustar, vin alb, otet, piper boabe, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Ceapa, mustarul si piperul se fierb in 300 ml de apa, cca 15 min. Se adauga sosul brun si se fierb 5 min. Se strecoara totul intr-o sita fina . La sos se adauga castraveciori si se fierb impreuna cca 10 min. La sfarsitul fierberii se adauga vin , unt si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos picant cu castraveciori" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate