Spanacul se alege, se spala bine in cateva ape,dupa care se pune la fiert in apa cu sare si se lasa circa 3-6 minute. Dupa ce s-a fiert scurgem spanacul printr-o sita. Intre timp punem la prajit intr-o tigaie cateva linguri de ulei de masline,ceapa tocata marunt,ardeiul si jumatate de pahar de apa. Pana se calesc ceapa si ardeiul,spanacul se marunteste bine cu un cutit.
Dupa ce se inmoaie ceapa,adaugam bulionul de rosii si amestecam.Apoi adaugam spanacul maruntit bine si lasam 5-10 minute la foc mic sa se caleasca si sa patrunda. Spre sfarsit adaugam usturoiul tocat,sare,piper,cimbru dupa gust. Pentru ca suntem in postul Craciunului noi l-am servit cu cartofi taranesti si marar.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii