autor:

simonahaliga

» » Retete vegetariene

Sote aromat de fasole cu ardei

Autor: simonahaliga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 septembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simonahaliga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 septembrie 2011

Ingrediente
Pentru 3 persoane:, 3 ardei grasi,diferit colorati,, 1 cutie conserva cu boabe de fasole flageolet,cca 600 grame,, 3 catei de usturoi, fin,, 2 linguri de ulei de masline,, 1/4 lingurita boabe de coriandru,, 1 lingurita oregano uscat,, 1/4 lingurita scortisoara,, 1/4lingurita ardei iute pisat,, 2 frunze de dafin,, sare, negru proaspat risnit,dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Incingem uleiul intr-o tigaie antiaderenta si sotam cca 30 secunde usturoiul tocat fin, impreuna cu boabele coriandru, zdrobite putin sub lama cutitului ,adaugam apoi si cei 3 ardei taiati fideluta, ii sotam si pe ei cca 3 minute, apoi adaugam fasolea boabe,clatita bine cu apa si scursa, asezonam intreg amestecul cu sare, piper, adaugam si scortisoara, oregano, ardeiul iute si frunzele de dafin si sotam pentru inca 3-4 minute, sa se intrepatrunda bine aromele. Decoram cu patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote aromat de fasole cu ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Tarta

Tarta

Se face un aluat fraged din untul rece cu faina si cu o lingurita de sare. Se framanta bine si se

17 voturi    10 comentarii
2h
Retete vegetariene
Ardei grasi umpluti cu orez

Ardei grasi umpluti cu orez

Se spală orezul în 2-3 ape şi se lasă la înmuiat în apă curată cu o oră înainte.

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2011

    Interesanta reteta...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru 3 persoane:
  • 3 ardei grasi,diferit colorati,
  • 1 cutie conserva cu boabe de fasole flageolet,cca 600 grame,
  • 3 catei de usturoi, fin,
  • 2 linguri de ulei de masline,
  • 1/4 lingurita boabe de coriandru,
  • 1 lingurita oregano uscat,
  • 1/4 lingurita scortisoara,
  • 1/4lingurita ardei iute pisat,
  • 2 frunze de dafin,
  • sare, negru proaspat risnit,dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de simonahaliga
Smochine in sirop de vin rosu

Smochine in sirop de vin rosu

Se pun la fiert, timp de 15-20 minute,vinul amestecat cu mirodeniile (scortisoara si pastaia de vanilie,sectionata

5 voturi    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
Midii cu sos curry

Midii cu sos curry

Intr-o oala inalta (in care sa se poata deschida scoicile), topim untul si adaugam esalota tocata

1 vot    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Clafoutis cu smochine

Clafoutis cu smochine

Cu lingurita de unt se tapeteaza forma de copt si se aseaza in ea smochinele taiate, asa cum va doriti.

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Dulciuri diverse
mac myra

mac myra (Chef de cuisine)

Interesanta reteta...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Granita de pepene rosu Granita de pepene rosu

Într-un castron se pun toate ingredientele şi se zdrobesc cu mixerul vertical până se obţine un lichid. Se toarnă

0 voturi    0 comentarii
1h
Bauturi
Vinete cu usturoi la cuptor Vinete cu usturoi la cuptor

Spălăm vinetele și le tăiem în jumatate, pe lungime. Le crestăm și le frecăm bine cu sare. Tăiem usturoiul felii

1 vot    0 comentarii
1h 5 min
Delicii de post de la bloggeri
Pasta de fasole