Incingem uleiul intr-o tigaie antiaderenta si sotam cca 30 secunde usturoiul tocat fin, impreuna cu boabele coriandru, zdrobite putin sub lama cutitului ,adaugam apoi si cei 3 ardei taiati fideluta, ii sotam si pe ei cca 3 minute, apoi adaugam fasolea boabe,clatita bine cu apa si scursa, asezonam intreg amestecul cu sare, piper, adaugam si scortisoara, oregano, ardeiul iute si frunzele de dafin si sotam pentru inca 3-4 minute, sa se intrepatrunda bine aromele. Decoram cu patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii