Reteta postata pe: 23 iulie 2008
Ingrediente
fasole, sare, unt, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se fiebe fasolea in apa clocotita cu sare pana se inmoaie. Se strecoara, se adauga untul si patrunjelul verde.
Poate fi servit drept granitura la diferite fripturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de fasole vede" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate