Sote de ficat cu mar

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Sote de ficat cu mar

Ingrediente

  • * 300 g ficat de vita
  • * 3-4 mere
  • * 3 cepe
  • * 75 g unt
  • * 2 linguri cu faina
  • * 1⁄2 l lapte
  • * ulei
  • * sare
  • * piper

Mod de preparare

Ficatul se tine in lapte rece macar o ora. Se scurge apoi, se curata de pielite, se portioneaza in felii de un deget grosime. Se dau prin faina si se prajesc in ulei, pe ambele parti. Cepele se curata, se taie pestisori si se rumenesc in putin unt. Merele se taie inele si se dau la cuptor, intr-o tava unsa cu unt. Atentie, ficatul se sareaza numai dupa ce s-a prajit, altfel se intareste!

* Sugestie: Se serveste acoperit cu ceapa prajita si ornat cu rotocoale de mar copt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise