autor:

CristinaD

» » Aperitive

Sote de ficat cu mar

Autor: CristinaD (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CristinaD (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2008

Ingrediente
* 300 g ficat de vita, * 3-4 mere, * 3 cepe, * 75 g unt, * 2 linguri cu faina, * 1⁄2 l lapte, * ulei, * sare, * piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Ficatul se tine in lapte rece macar o ora. Se scurge apoi, se curata de pielite, se portioneaza in felii de un deget grosime. Se dau prin faina si se prajesc in ulei, pe ambele parti. Cepele se curata, se taie pestisori si se rumenesc in putin unt. Merele se taie inele si se dau la cuptor, intr-o tava unsa cu unt. Atentie, ficatul se sareaza numai dupa ce s-a prajit, altfel se intareste!

* Sugestie: Se serveste acoperit cu ceapa prajita si ornat cu rotocoale de mar copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de ficat cu mar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute de pui

Chiftelute de pui

Am tocat la robot usturoiul, ceapa verde, verdeata si apoi painea.Painea nu am mai inmuiat-o in apa

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
placinta cu branza si carne

placinta cu branza si carne

Aluatul: din faina ou si drojdie si ulei se face o coca care se odihneste jumate de ora,apoi se intinde

1 vot    2 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

    Cred ca este un deliciu

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

    Imi place foarte mult...,o bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de CristinaD
Frigarui de pui

Frigarui de pui

Se taie cubulete toate ingredientele; Se amesteca intr-un vas de plastic toate ingredientele cu

3 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
Supa de branza cu paine si salam

Supa de branza cu paine si salam

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte

4 voturi    4 comentarii
1h
Supe de legume
Bulz

Bulz

Mamaliga se fierbe, mai groasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza

7 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca este un deliciu

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob de Craciun