autor:

Anonim

» » Aperitive

Sote din carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, ceapa, usturoi, pasta de tomate, piper, vin alb, mamaliguta, supa de oase, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea impreuna cu ceapa se inabusa in ulei si 150 ml de supa de oase, se adauga pasta de tomate, usturoi, jumatate din cantitatea de patrunjel verde, piper, sare, restul de supa de oase si se fierb cca 45 min. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote din carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pui umplut cu pastrama

Pui umplut cu pastrama

In tigaia cu ulei,se caleste usturoiul pisat,se adauga ceapa taiata foarte marunt si rosiile fara

1 vot    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Rulada aperitiv cu branza albastra si sunca

Rulada aperitiv cu branza albastra si sunca

Separam albusurile de galbenusuri. Pentru preparea aluatului se bat spumă albuşurile cu sare,cu

29 voturi    14 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Vinete parmigiana cu piept de pui