Carnea se inabusa in ulei cu 100 ml de apa si se scoate separat, intr-un vas. In grasimea ramasa se inabusa ceapa cu ciupercile . Se adauga pasta de tomate , piper, cimbru si sare.
Sosul format se toarna peste carne , se adauga usturoi si se fierbe 45 min.
Spre sfarsitul fierberii se adauga vin si marar verde.
Se raceste . Sosul format se separa si se tine intr-un vas la cald. In sote se adauga 2 oua, iar compozitia rezultata se ruleaza in foietaj apoi se unge cu ou si se asaza aintr-o tava. Se introduce 10 min la cuptor

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii