autor:

Anonim

» » Aperitive

sote din carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, ceapa, pasta de tomate, usturoi, vin alb, ciuperci, oua, boia de ardei dulce, cimbru, piper, verde, sare, foietaj crud

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in ulei cu 100 ml de apa si se scoate separat, intr-un vas. In grasimea ramasa se inabusa ceapa cu ciupercile . Se adauga pasta de tomate , piper, cimbru si sare.
Sosul format se toarna peste carne , se adauga usturoi si se fierbe 45 min.
Spre sfarsitul fierberii se adauga vin si marar verde.
Se raceste . Sosul format se separa si se tine intr-un vas la cald. In sote se adauga 2 oua, iar compozitia rezultata se ruleaza in foietaj apoi se unge cu ou si se asaza aintr-o tava. Se introduce 10 min la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "sote din carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
DROB DE PASTE

DROB DE PASTE

Se toaca prin masina de tocatsau robot 1/2 din organe iar 1/2 se toaca marunt si se amesteca cu carnea

4 voturi    2 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
cartofi cu carne si oua la cuptor

cartofi cu carne si oua la cuptor

Se spala cartofii, se taie in jumatati si se pun intr-o oala cu apa la fiert 35-40 de min pana se

12 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Ficatei de pasare inveliti in bacon.