autor:

Anonim

» » Aperitive

sote din carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, ceapa, pasta de tomate, usturoi, vin alb, ciuperci, oua, boia de ardei dulce, cimbru, piper, verde, sare, foietaj crud

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in ulei cu 100 ml de apa si se scoate separat, intr-un vas. In grasimea ramasa se inabusa ceapa cu ciupercile . Se adauga pasta de tomate , piper, cimbru si sare.
Sosul format se toarna peste carne , se adauga usturoi si se fierbe 45 min.
Spre sfarsitul fierberii se adauga vin si marar verde.
Se raceste . Sosul format se separa si se tine intr-un vas la cald. In sote se adauga 2 oua, iar compozitia rezultata se ruleaza in foietaj apoi se unge cu ou si se asaza aintr-o tava. Se introduce 10 min la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "sote din carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Amestecam faina cu praful de copt.Mixam ouale pana devin spuma,adaugam laptele si faina si amestecam

84 voturi    13 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne
Porcusori Misicu

Porcusori Misicu

Se prepara clatitele dupa urmatoarea reteta: - faina,lapte si apa minerala, un borcan mic de iaurt,la

1 vot    2 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri aperitiv