autor:

Anonim

» » Aperitive

sote din maruntaie de pui

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
inimi si pipote de pui, ficat de pui, ceapa, faina, pasta de tomate, rosii, ulei, vin alb, patrunjel verde, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Maruntaiele de pui si ceapa se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Se adauga rosiile, pasta de tomate, faina dizolvata in 100 ml de apa rece si 1 l de apa fiarta , sare, piper si se fierb 30 min. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "sote din maruntaie de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Tarta cu ficatei de pui

Tarta cu ficatei de pui

Pentru aluat amestecam toate ingredientele framantand cu mana.Aluatul nu trebuie sa fie foarte tare.Introducem

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Turta cu pui si legume

Turta cu pui si legume

Se coc ardeii, se curata de seminte si de coaja,se taie julien(lamele fine). Se curata ceapa, se

14 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piftie de porc portionata