Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 19 august 2008
Ingrediente
inimi si pipote de pui, ficat de pui, ceapa, faina, pasta de tomate, rosii, ulei, vin alb, patrunjel verde, piper si sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Maruntaiele de pui si ceapa se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Se adauga rosiile, pasta de tomate, faina dizolvata in 100 ml de apa rece si 1 l de apa fiarta , sare, piper si se fierb 30 min. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "sote din maruntaie de pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate