autor:

Anonim

» » Aperitive

sote din maruntaie de pui

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
inimi si pipote de pui, ficat de pui, ceapa, faina, pasta de tomate, rosii, ulei, vin alb, patrunjel verde, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Maruntaiele de pui si ceapa se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Se adauga rosiile, pasta de tomate, faina dizolvata in 100 ml de apa rece si 1 l de apa fiarta , sare, piper si se fierb 30 min. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "sote din maruntaie de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cirnaciori  la tefal cu cartofi prajiti

Cirnaciori la tefal cu cartofi prajiti

Se curata, spala si se frig cartofii in uleiul de palmier, iar carnaciorii se prajesc in vasul de

4 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulouri din muschi de porc si sunca

Rulouri din muschi de porc si sunca

Daca muschiul de porc este bucata intreaga se taie felii subtiri care se bat putin cu ciocanul.Fiecare

9 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de pui CALEIDOSCOP