autor:

Anonim

» » Aperitive

sote din rinichi de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
rinichi de porc, ulei, ceapa, pasta de tomate, cartofi, piper, vin alb, piper, sare, patrunjel verde, vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Rinichi se inabusa in 75 ml de ulei cu 100 ml de apa , pana se patrund.S e scot intr-un vas iar ceapa se inabusa in 75 ml de ulei cu 100 ml de apa , se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece , pasta de tomate, piper si sare. In sosul format se adauga rinichii si se fierb 30 min iar spre sfarsitul fierberii se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "sote din rinichi de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Specialitate cu pui,somon si cascaval

Specialitate cu pui,somon si cascaval

Pieptul feliat,batut putin,condimentat,deasupra somon,2buc.surimi,se ruleaza,se prinde cu scobitoare,se

5 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Aperitive cu carne
Chiftelute

Chiftelute

Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si usturoiul. Punem verdeata tocata, oul si pesmetul,

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
salata de ficatei