autor:

Fara foto

» » Aperitive

Sote

Autor: tia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tia (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
ciuperci, ardei gras rosu, busuioc, sare, piper, nucsoara (optional, ulei ( de preferat ulei de masline)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Fierbem ciupercile (sau desfacem o cutie de ciuperci). Le lasam la scurs. Apoi le taiem dupa plac. Taiem ardeiul crud in felii lungi si subtiri. Punem in tigaie putin ulei. Adaugam ciupercile si feliile de ardei. Se adauga si condimentele. Se lasa 5-10 minute la "prajit".
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Sote de inimi de curcan

Sote de inimi de curcan

Ceapa data prin razatoare se caleste in unt, dupa care se innabusa cu apa. Se pun inimile taiate,

2 voturi    3 comentarii
30 min
Sosuri
Chiftelute din carne de curcan umplute cu cascaval , cu sote de legume

Chiftelute din carne de curcan umplute cu cascaval , cu sote de legume

Se curata ceapa ,rosia si ardeiul si se toaca marunt apoi se calesc in putin ulei.Se adauga fasolea

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Cartofi cu salvie la cuptor