autor:

Fara foto

» » Aperitive

Sote

Autor: tia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tia (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
ciuperci, ardei gras rosu, busuioc, sare, piper, nucsoara (optional, ulei ( de preferat ulei de masline)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Fierbem ciupercile (sau desfacem o cutie de ciuperci). Le lasam la scurs. Apoi le taiem dupa plac. Taiem ardeiul crud in felii lungi si subtiri. Punem in tigaie putin ulei. Adaugam ciupercile si feliile de ardei. Se adauga si condimentele. Se lasa 5-10 minute la "prajit".
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Sote de inimi de curcan

Sote de inimi de curcan

Ceapa data prin razatoare se caleste in unt, dupa care se innabusa cu apa. Se pun inimile taiate,

2 voturi    3 comentarii
30 min
Sosuri
Sote aromat de fasole cu ardei

Sote aromat de fasole cu ardei

Incingem uleiul intr-o tigaie antiaderenta si sotam cca 30 secunde usturoiul tocat fin, impreuna

1 vot    1 comentariu
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Ciupercuțe cu sos de hrean