Incingeti cuptorul la 2400 si ungeti cu unt 6 boluri mici.
# Puneti pe foc laptele impreuna cu coaja rasa de lamaie (ambele). Separati galbenusurile de albusuri, frecati-le cu zaharul pudra, adaugati faina si zeamilul si turnati peste ele laptele cald, putin cate putin, continuand sa amestecati cu telul.
Rasturnati compozitia in cratita, puneti-o pe foc si lasati-o sa se ingroase aproximativ 5 minute. Luati cratita de pe foc si incorporati zeama de lamaie (ambele).
Bateti albusurile spuma, incorporati-le usor in compozitie, umpleti cu ea bolurile (circa 2/3) si dati-le 10 minute la cuptor. Reduceti temperatura la 150°, lasati-le inca 15-20 de minute sa se inchege bine souflE-ul si serviti-l imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii