Incingeti cuptorul la 2400 si ungeti cu unt 6 boluri mici.
# Puneti pe foc laptele impreuna cu coaja rasa de lamaie (ambele). Separati galbenusurile de albusuri, frecati-le cu zaharul pudra, adaugati faina si zeamilul si turnati peste ele laptele cald, putin cate putin, continuand sa amestecati cu telul.
Rasturnati compozitia in cratita, puneti-o pe foc si lasati-o sa se ingroase aproximativ 5 minute. Luati cratita de pe foc si incorporati zeama de lamaie (ambele).
Bateti albusurile spuma, incorporati-le usor in compozitie, umpleti cu ea bolurile (circa 2/3) si dati-le 10 minute la cuptor. Reduceti temperatura la 150°, lasati-le inca 15-20 de minute sa se inchege bine souflE-ul si serviti-l imediat.
Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.
Placinte sarate cu branzaReteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.
Cotlet de porc cu rosii la tigaieReteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.
Dulceata din fructe de soc
Comentarii