autor:

Anonim

» » Aperitive

spaghete cu bacon

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
spaghete, unt, bacon, lapte, parmezan ras, masline negre, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se caleste baconul in unt topit , timp de 5 min pana se rumeneste. Se amesteca faina cu bacon ,se adauga laptele si se lasa sa se dea in clocot, amestecand continuu. Se lasa sa fiarba inabusit. Se adauga parmezanul ras si se asezoneaza.
Pastele se amesteca cu bacon si masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "spaghete cu bacon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Spaghete cu bacon si sos de rosii

Spaghete cu bacon si sos de rosii

Curatam ceapa, o tocam marunt, usturoiul il curatam si il taiem pe jumatate. Baconul il facem bucatele

14 voturi    0 comentarii
40 min
Paste si pizza
Spaghete cu bacon

Spaghete cu bacon

Pentru inceput, se pune apa intr-o cratita pe foc si in ea se adauga sare, astfel incat apa sa fie

8 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
ciuperci umplute