Spagehtele se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj.:)
Sosul l-am preparat astfel:
- se curata legumele, se spala, se tau cubulete apoi intr-o tigaie se pune putin ulei se calesc cu boia peste care se pune apa pana se fierb legumele.
- cand sunt fierte se adauga tonul de peste maruntit, se pune pasta de tomate, sare, piper, oregano si busuioc si se lasa sa dea un clocot.
Apoi se poate servi cu spaghetele.
Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii