Se fierb spaghetele in apa cu sare,se clatesc ,se scurg bine apoi se amesteca fierbinti cu urmatorul sos;
se pune untul pe foc se amesteca cu faina , cu laptele apoi cu galbenusul,amestecand cu mixerul pana se omogenizeaza bine .Se adauga apoi smantana si sare.Compozitia se pune intr-o tava in care s-a pus hartie de copt unsa cu unnt si tapetata cu pesmet.Inainte cu 10 minute se scoate si se pune deasupra cascaval ras. Se servesc calzi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii