Fierbe pastele in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj, adaugand mazarea in ultimele 2 minute de fierbere.Intre timp caleste prazul in 1 lingura ulei de masline pana cand s-a inmuiat, aprox.5 minute.Adauga la praz 1 lingura pesto si 3 linguri apa in care au fiert pastele si lasa totul sa fiarba cateva minute.
Scurge pastele si mazarea si adauga-le la prazul din tigaie, amestecand totul impreuna.Imparte pastele in 4 farfurii, presara-le cu cheddar si serveste-le.
http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii