autor:

Cely Snijec

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Spanac

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg spanac proaspat, 1 ceasca apa, 1 legatura ceapa verde, 40 g unt, 4 catei usturoi sau 2 bucati usturoi verde, 1 ceasca smantana, 1 lingura faina, 1 ou, frunze de patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Spanacul se fierbe in apa cu sare,se scurge si se paseaza.
Ceapa se caleste foarte putin in unt, se adauga spanacul, usturoiul tocat maruntel,smantana, galbenusu de ou si faina batute laolalta.Daca este nevoie, se dilueaza cu apa in care a fiert spanacul. Se serveste cu ochiuri si mamaliguta fierbinte (se pot adauga felii de carnat sau de costita prajite)La sfarsit se adauga patrunjel verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Spanac cu carne

Spanac cu carne

Taiem carnea in bucati potrivite si o dam prin faina. O prajim putin, doar pana se albeste si o scoatem

10 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Mancare de spanac

Mancare de spanac

Spanacul spalat se pune in apa clocotita cu sare, dupa vreo 10 minute se pune la scurs. Calim ceapa

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Imi place !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Imi place foarte mult spanacul,eu il introduc la cuptor pentru a se gratina putin...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 kg spanac proaspat
  • 1 ceasca apa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 40 g unt
  • 4 catei usturoi sau 2 bucati usturoi verde
  • 1 ceasca smantana
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • frunze de patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Chiftele din cartofi noi cu marar Chiftele din cartofi noi cu marar

Se curata cartofii, se fierb, se sfarama cu furculita, se adauga peste ei ceapa tocata, usturoiul tocat, prazul tocat, legatura de marar,

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

28 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Cartofi prajiti la cuptor cu rozmarin