autor:

Cely Snijec

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Spanac

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg spanac proaspat, 1 ceasca apa, 1 legatura ceapa verde, 40 g unt, 4 catei usturoi sau 2 bucati usturoi verde, 1 ceasca smantana, 1 lingura faina, 1 ou, frunze de patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Spanacul se fierbe in apa cu sare,se scurge si se paseaza.
Ceapa se caleste foarte putin in unt, se adauga spanacul, usturoiul tocat maruntel,smantana, galbenusu de ou si faina batute laolalta.Daca este nevoie, se dilueaza cu apa in care a fiert spanacul. Se serveste cu ochiuri si mamaliguta fierbinte (se pot adauga felii de carnat sau de costita prajite)La sfarsit se adauga patrunjel verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Spanacul se curata se spala in mai multe ape, se fierbe circa 10 minute se scoate si se lasa la scurs

3 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tagliattelle cu spanac si tocanita de iepure

Tagliattelle cu spanac si tocanita de iepure

Astfel ca incingeti intr-o cratita uleiul de masline si puneti pulpele de iepure taiate in bucati

1 vot    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Imi place !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Imi place foarte mult spanacul,eu il introduc la cuptor pentru a se gratina putin...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 kg spanac proaspat
  • 1 ceasca apa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 40 g unt
  • 4 catei usturoi sau 2 bucati usturoi verde
  • 1 ceasca smantana
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • frunze de patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ghiveci cu naut a'la Alina ( Pentru o viata indelungata !)