autor:

Cely Snijec

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Spanac

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg spanac proaspat, 1 ceasca apa, 1 legatura ceapa verde, 40 g unt, 4 catei usturoi sau 2 bucati usturoi verde, 1 ceasca smantana, 1 lingura faina, 1 ou, frunze de patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Spanacul se fierbe in apa cu sare,se scurge si se paseaza.
Ceapa se caleste foarte putin in unt, se adauga spanacul, usturoiul tocat maruntel,smantana, galbenusu de ou si faina batute laolalta.Daca este nevoie, se dilueaza cu apa in care a fiert spanacul. Se serveste cu ochiuri si mamaliguta fierbinte (se pot adauga felii de carnat sau de costita prajite)La sfarsit se adauga patrunjel verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Spanac cu ciuperci

Spanac cu ciuperci

Dupa ce am spalat spanacul si taiat coditele, l-am adaugat intr-o oala alaturi de ulei, patrunjel

5 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete carbonara reţetă cu spanac si carne tocata

Spaghete carbonara reţetă cu spanac si carne tocata

Mod de preparare Spaghete carbonara reţetă: Se pune apa cu o lingurita de sare, la fiert, iar

5 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Imi place !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Imi place foarte mult spanacul,eu il introduc la cuptor pentru a se gratina putin...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 kg spanac proaspat
  • 1 ceasca apa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 40 g unt
  • 4 catei usturoi sau 2 bucati usturoi verde
  • 1 ceasca smantana
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • frunze de patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

68 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Tocanita de naut cu ciuperci si rosii