autor:

Anonim

» » Aperitive

spanac cu carne de miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ulei, ceapa, pasta de tomate, faina, spanac, piper, sare, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 50 ml de ulei cu apa , apoi se scot separat.
In 150 ml de ulei se adauga faina dizolvata cu 100 ml de apa rece , ceapa, sare , piper, usturoi, pasta de tomate , cca 1 l de apa fiarta si se fierb. Sosul fiert se paseaza peste bucatile de carne si se fierb impreuna. Cand carnea e fiarta , se adauga spanac si se mai fierbe toul 10-15 min. Spre sfarsit , se adauga suc de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "spanac cu carne de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Mincare de spanac cu carne de miel(specific arab)

Mincare de spanac cu carne de miel(specific arab)

Se fierbe carnea cu sare, ceapa, condimente.Cind carnea e fiarta,se pune intr-o cratita;se pune peste

6 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Inainte de a trece la modul de preparare a spanacului, sa facem totusi o mica introducere. Despre

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute din porc cu merisoare si verdeturi