Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 10 august 2008
Ingrediente
carne de miel, ulei, ceapa, pasta de tomate, faina, spanac, piper, sare, usturoi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Bucatile de carne se inabusa in 50 ml de ulei cu apa , apoi se scot separat.
In 150 ml de ulei se adauga faina dizolvata cu 100 ml de apa rece , ceapa, sare , piper, usturoi, pasta de tomate , cca 1 l de apa fiarta si se fierb. Sosul fiert se paseaza peste bucatile de carne si se fierb impreuna. Cand carnea e fiarta , se adauga spanac si se mai fierbe toul 10-15 min. Spre sfarsit , se adauga suc de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "spanac cu carne de miel" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Inainte de a trece la modul de preparare a spanacului, sa facem totusi o mica introducere. Despre
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se fierbe carnea cu sare, ceapa, condimente.Cind carnea e fiarta,se pune intr-o cratita;se pune peste
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate