autor:

Anonim

» » Aperitive

spanac cu friptura de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de porc, spanac,ulei, faina, usturoi, lapte, morcovi, ceapa, piper,, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa , se adauga morcovi , ceapa, sare, piper si usturoi. Separat se inabusa spanacul cu 100 ml de ulei , se adauga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece , sare, usturoi, restul de lapte si se fiert 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "spanac cu friptura de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Friptura de porc cu mustar si spanac

Friptura de porc cu mustar si spanac

Incingeti o tigaie cu doua linguri de ulei. Prajiti feliile de porc bine batute inainte si fara grasime,

10 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • spanac,ulei
  • faina
  • usturoi
  • lapte
  • morcovi
  • ceapa
  • piper,
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciupercute picante