Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 10 august 2008
Ingrediente
carne de porc, spanac,ulei, faina, usturoi, lapte, morcovi, ceapa, piper,, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Carnea se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa , se adauga morcovi , ceapa, sare, piper si usturoi. Separat se inabusa spanacul cu 100 ml de ulei , se adauga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece , sare, usturoi, restul de lapte si se fiert 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "spanac cu friptura de porc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Incingeti o tigaie cu doua linguri de ulei. Prajiti feliile de porc bine batute inainte si fara grasime,
10 voturi
2 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate