autor:

Anonim

» » Aperitive

spanac cu friptura de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de porc, spanac,ulei, faina, usturoi, lapte, morcovi, ceapa, piper,, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa , se adauga morcovi , ceapa, sare, piper si usturoi. Separat se inabusa spanacul cu 100 ml de ulei , se adauga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece , sare, usturoi, restul de lapte si se fiert 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "spanac cu friptura de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Friptura de porc cu mustar si spanac

Friptura de porc cu mustar si spanac

Incingeti o tigaie cu doua linguri de ulei. Prajiti feliile de porc bine batute inainte si fara grasime,

10 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
DROB DE MIEL

DROB DE MIEL

Ceapa,taiata marunt, se prajeste putin in cca 60 ml ulei;se pune apoi carnea si maruntaiele,taiate

13 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa