spanac cu friptura de porc si usturoi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc
  • spanac
  • ulei
  • faina
  • usturoi
  • lapte
  • morcovi
  • ceapa
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Carnea se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa, se adauga morcovi, ceapa, sare, piper si usturoi. Separat se inabusa spanacul cu 100 ml de ulei, se aduga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece, sare, usturoi, restul de lapte si se fierb 15 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor