Pasul 1:
Tocam marunt ceapa. Zdrobim usturoiul. Punem usturoiul zdrobit peste iaurt, adaugam sare si o lingura de ulei. Adaugam treptat zeama de lamaie si omogenizam.
Pasul 2:
Pregatim aragazul si o tigaie inalta in care punem 2 linguri de ulei. Adaugam ceapa, amestecam si calim timp de 2 minute.
Pasul 3:
Punem alunele sau semintele de pin si calim timp de 1 minut.
Pasul 4:
Adaugam spanacul. Omogenizam si lasam sa fiarba.
Pasul 5:
Condimentam cu piper macinat si sare. Lasam preparatul la foc mediu pana cand se evapora tot lichidul lasat de spanac.Inchidem aragazul.
Pasul 6:
Adaugam sosul de usturoi, iaurt si zeama de lamaie. Omogenizam si gustam. Adaugam sare, piper si zeama de lamaie, daca mai este nevoie.
Pasul 7:
Servim cald, simplu, cu o lipie sau ca si garnitura langa friptura.
Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/spanac-cu-iaurt-si-usturoi.html
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii