Pasul 1:
Tocam marunt ceapa. Zdrobim usturoiul. Punem usturoiul zdrobit peste iaurt, adaugam sare si o lingura de ulei. Adaugam treptat zeama de lamaie si omogenizam.
Pasul 2:
Pregatim aragazul si o tigaie inalta in care punem 2 linguri de ulei. Adaugam ceapa, amestecam si calim timp de 2 minute.
Pasul 3:
Punem alunele sau semintele de pin si calim timp de 1 minut.
Pasul 4:
Adaugam spanacul. Omogenizam si lasam sa fiarba.
Pasul 5:
Condimentam cu piper macinat si sare. Lasam preparatul la foc mediu pana cand se evapora tot lichidul lasat de spanac.Inchidem aragazul.
Pasul 6:
Adaugam sosul de usturoi, iaurt si zeama de lamaie. Omogenizam si gustam. Adaugam sare, piper si zeama de lamaie, daca mai este nevoie.
Pasul 7:
Servim cald, simplu, cu o lipie sau ca si garnitura langa friptura.
Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/spanac-cu-iaurt-si-usturoi.html
Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii