Pasul 1:
Tocam marunt ceapa. Zdrobim usturoiul. Punem usturoiul zdrobit peste iaurt, adaugam sare si o lingura de ulei. Adaugam treptat zeama de lamaie si omogenizam.
Pasul 2:
Pregatim aragazul si o tigaie inalta in care punem 2 linguri de ulei. Adaugam ceapa, amestecam si calim timp de 2 minute.
Pasul 3:
Punem alunele sau semintele de pin si calim timp de 1 minut.
Pasul 4:
Adaugam spanacul. Omogenizam si lasam sa fiarba.
Pasul 5:
Condimentam cu piper macinat si sare. Lasam preparatul la foc mediu pana cand se evapora tot lichidul lasat de spanac.Inchidem aragazul.
Pasul 6:
Adaugam sosul de usturoi, iaurt si zeama de lamaie. Omogenizam si gustam. Adaugam sare, piper si zeama de lamaie, daca mai este nevoie.
Pasul 7:
Servim cald, simplu, cu o lipie sau ca si garnitura langa friptura.
Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/spanac-cu-iaurt-si-usturoi.html
Pofta buna!
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii