Spanacul se spala in mai multe ape, frunza cu frunza, se pune la fiert in apa cu putina sare, cand este fiert se scurge de zeama si se toaca. Intr-o tigaie se pune untul la incins, se adauga spanacul care se prajeste, cand este gata se adauga usturoiul taiat feliute, se condimenteaza cu sare si piper. Din lapte si faina se face un sos care se pune peste spanac, se amesteca bine si se fierbe la foc mic cca 15 minute, se adauga zeama de lamaie si se ia de pe foc. Separat se prajesc ochiurile, se condimenteaza cu sare si piper, se pun deasupra spanacului intr-o farfuria mare, putandu-se orna cu marar si rosii cherry.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii