autor:

ELYSABETH DAIAN

» » Retete de post

Spanac cu orez

Autor: ELYSABETH DAIAN (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ELYSABETH DAIAN (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
1.5 kg.spanac, 1 ceapa, sare, 2 linguri de ulei, 1 ceasca de orez

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata spanacul frunza cu frunza si se spala bine. Ceapa se taie marunt si se pune la calit cu uleiul intr-o cratita.Spanacul se taie marunt si se adauga in cratita peste ceapa care a devenit sticloasa. Se caleste pana se inmoaie bine spanacul.Separat se fierbe orezul cu sare.( Ca sa nu se prinda orezul si sa aveti destula apa pe orez, verificati-l astfel: puneti orezul intr-o cratita si peste el apa astfel incat atunci cand bagati degetul in apa cu orez, apa sa ajunga pana la prima incheietura a degetului.)
La sfarsit se adauga orezul peste spanac. Se amesteca bine si se mai lasa putin pe foc.Se potriveste de sare.
Se poate servi cu piper ca o mancare de post foarte buna, sau poate folosi drept garnitura la friptura.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Spanacul se curata se spala in mai multe ape, se fierbe circa 10 minute se scoate si se lasa la scurs

3 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu orez si masline

Spanac cu orez si masline

Spanacul se curata,se spala si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.In timp ce spanacul este lasat

10 voturi    11 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Foarte bun !

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 1.5 kg.spanac
  • 1 ceapa
  • sare
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceasca de orez

Raporteaza reteta

Retete
de ELYSABETH DAIAN
Prajitura cu rabarbura

Prajitura cu rabarbura

BLATUL:6 galbenuse se freaca spuma cu 12 linguri de zahar si un plic de zahar vanilat, se adauga

31 voturi    3 comentarii
2h
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Tocana de galbiori Tocana de galbiori

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei. Cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de macrou Saramura de macrou

Peştii se eviscerează, dar se lasă cu tot cu cap. Se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper din belşug şi se pun

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Coronite cu scortisoara