Se spala bine spanacul ,se scurge si se taie fasi subtiri(strangem in mana un manuchi cat putem cuprinde si tocam fideluta).
La fel procedam si cu cele 2 cepe,o punem intr-o cratita sau tigaie cu margarina ,apoi adaugam spanacul crud .Spanacul astfel pregatit v-a pastra toate proprietatile.Acoperim cu capac dupa ce l-am condimentat si sarat dupa gust.In cele 10-15 minute cat fierbe spanacul ,punem si orezul la fiert pentru 10-15 minute(numai jumatate din timpul lui de fiert ).
Punem orezul scurs de apa , (dupa cele 15 minute ),peste spanac si lasam sa fiarba in continuare pana face legatura si se imprietenesc bine. Punem usturoiul tocat,zdrobit sau pisat ,dupa preferita fiecaruia,potrivim de sare daca mai este nevoie . Putem servi aceasta garnitura la Sfanta masa de Paste ,alaturi de friptura de miel.
Pofta buna .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii