1)Se fierbe spanacul,se lasã la scurs.
2)Cãleste usturoiul tãiat feliute in unt.Adaugã spanacul si fãina,amestecã si pune smântâna(cine vrea poate amesteca 1 linguritã de mustar cu smãntâna).Condimenteazã cu sare si piper.Lasã sa fiarbã,amestecând incontinu mai 3-4 min.Spre sfârsit pune otetul si amestecã.
Se serveste ca garniturã pt.carne grill s-au la cuptor.
Se poate renunta la smântânã s-au inlocui cu cea vegetalã(soia).
Poftã bunã!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii