Spanac cu smântânã(Esparregado com natas)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Spanac cu smântânã(Esparregado com natas)

Ingrediente

  • Pt.4 persoane:400gr. spanac proaspãt s-au congelat
  • sare,piper
  • 4 cãtei de usturoi
  • 2 linguri(50 gr.)de unt
  • 1 lingurã fãinã
  • 100dl smântânã lichidã
  • 1 lingurã otet
  • optional 1 linguritã de mustar

Mod de preparare

1)Se fierbe spanacul,se lasã la scurs.

2)Cãleste usturoiul tãiat feliute in unt.Adaugã spanacul si fãina,amestecã si pune smântâna(cine vrea poate amesteca 1 linguritã de mustar cu smãntâna).Condimenteazã cu sare si piper.Lasã sa fiarbã,amestecând incontinu mai 3-4 min.Spre sfârsit pune otetul si amestecã.

Se serveste ca garniturã pt.carne grill s-au la cuptor.

Se poate renunta la smântânã s-au inlocui cu cea vegetalã(soia).

Poftã bunã!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor