autor:

Anonim

» » Aperitive

Spanac cu smantana in rosii crude

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
spanac, unt, sare, piper, smantana, rosii, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se caleste in 100 g de unt; apoi se adauga spanacul si se fierbe in apa si in ceapa calita, la foc potrivit, cca 20 min., pana ce se inmoaie. Imediat ce s-a luat de pe foc se adauga smantana, sare si piper. Rosiile se umplu, in momentul servirii, cu spanacul fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana in rosii crude" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Sote de ciuperci

Sote de ciuperci

Se taie ciupercile mai gros. Se pune uleiul intr-o cratita si se prajeste usturoiul si patrunjelul

5 voturi    2 comentarii
25 min
Aperitive
Clatite cu vinete (de post)

Clatite cu vinete (de post)

Din apa minerala si faina facem un aluat ca pentru clatite.Asezonam cu sare si piper iar la sfarsit

4 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci Pleurotus cu parmezan si ardei iute