autor:

Anonim

» » Aperitive

Spanac cu smantana in rosii crude

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
spanac, unt, sare, piper, smantana, rosii, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se caleste in 100 g de unt; apoi se adauga spanacul si se fierbe in apa si in ceapa calita, la foc potrivit, cca 20 min., pana ce se inmoaie. Imediat ce s-a luat de pe foc se adauga smantana, sare si piper. Rosiile se umplu, in momentul servirii, cu spanacul fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana in rosii crude" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Conopida cu maioneza

Conopida cu maioneza

Un aperitiv deosebit de gustos ce poate fi servit pe felii de paine prajita. Conopida se spala

19 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive
Chiftelute de dovlecei

Chiftelute de dovlecei

Am dat pe razatoarea mare dovleceii.I-am lasat la scurs dar i-am mai si stors de 2 ori.Este foarte

7 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Dovlecei umpluti