Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 august 2008
Ingrediente
spanac, unt, sare, piper, smantana, rosii, ceapa
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ceapa se caleste in 100 g de unt; apoi se adauga spanacul si se fierbe in apa si in ceapa calita, la foc potrivit, cca 20 min., pana ce se inmoaie. Imediat ce s-a luat de pe foc se adauga smantana, sare si piper. Rosiile se umplu, in momentul servirii, cu spanacul fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana in rosii crude" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se amesteca faina cernuta in prealabil cu praful de copt.Incorporam rand pe rand ouale,apoi putin
10 voturi
2 comentarii
1h
Se curata dovleacul si se da pe razatoare. Se presara putina sare pe el si se lasa cam 10 de minute,
3 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate