autor:

Anonim

» » Aperitive

Spanac cu smantana in rosii crude

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
spanac, unt, sare, piper, smantana, rosii, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se caleste in 100 g de unt; apoi se adauga spanacul si se fierbe in apa si in ceapa calita, la foc potrivit, cca 20 min., pana ce se inmoaie. Imediat ce s-a luat de pe foc se adauga smantana, sare si piper. Rosiile se umplu, in momentul servirii, cu spanacul fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana in rosii crude" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Fajitas mexicane

Fajitas mexicane

Este o reteta foarte usor si repede de facut pentru ca totul se pregateste la foc iute.Puiul si legumele

8 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive
CIUPERCI PRAJITE

CIUPERCI PRAJITE

Se curata ciupercile, se taie in bucatii medii si se prajesc in ulei incins.Se pot servi drept garnitura.

3 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Conopida pane cu sos de iaurt si smantana