Soia - se lasa putin in apa cat sa o acopere cu putina sare si vegeta si apoi se fierbe cam 5 min (incercati cu furculita sa fie moale) si se scurge.
Spanacul - se fierbe in apa cu sare si vegeta, se scurge si apoi se toaca.
Intr-o cratita se pune putina apa apoi ceapa si usturoiul tocate, se fierb pana scade apa apoi se adauga soia, spanacul, bulionul frecat cu faina si o jumatate de cana de apa calda (e preferabil sa folositi apa in care ati fiert spanacul), uleiul si se mai fierb 10 min. Cine doreste poate pune si zeama de la 1/2 lamaie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii