autor:

saguna

» » , Retete de post, Retete vegetariene

Spanac de post

Autor: saguna (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: saguna (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
spanac, usturos, 1 ceapa, ulei, 2 linguri de faina, lapte de soia. secretul gustului

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Pentru inceput pregatim spanacul, daca e congelat il decongelam si il taiem bucatele (se gaseste si spanac gata taiat si congelat), daca e crud el oparin si il taiem bucatele.
Taiem ceapa si zdrobim usturoiul...
Prajim ceapa in ulei, cand e aurie adaugam faina si stingem cu lapte de soia, adaugam si putina apa calda daca vedem ca e prea consistent.
Dupa ce da cateva clocote adaugam spanacul si la sfarsit usturoiul si condimente dupa gust, de sare sa nu uitam. Optional putem pune si sos de rosii.
Pofta buna... e delicios!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ciorba de spanac (de post)

Ciorba de spanac (de post)

incepem cu spalatul spanacului in 3 ape. Dupa ce am spalat spanacul, punem uleiul la incins intro

5 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Bomboane cu cocos si lime

Bomboane cu cocos si lime

Avem nevoie de un robot, Pana la urma el face 90% din treaba . Punem in vasul robotului toate ingredientele

0 voturi    0 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    Lavinia Ghica (Chef de cuisine) , 04 aprilie 2009

    Recomand in loc de faina cartofi fierti. Se leaga bine si are un gust bun.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

21 voturi

Ingrediente

  • spanac
  • usturos
  • 1 ceapa
  • ulei
  • 2 linguri de faina
  • lapte de soia. secretul gustului

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Pere posate in visinata Pere posate in visinata

Intr-o tigaie se pune la caramelizat zaharul, dupa ce s-a topit, se pune untul si imediat marul taiat cubulete mici. Se lasa 5 minute

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Chiftelute din soia si ciuperci (de post)