autor:

Fara foto

» » Aperitive

Spanac in foietaj

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
1 pachet aluat foietaj, 1 kg spanac, 50 gr unt, 2 linguri smantana, 1 pahar lapte, 150 gr branza oaie proaspata (cas), sare dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 15h

1 vot

Mod de preparare

Se curata spanacul, se opareste, se toaca si se fierbe in lapte cu untul, smantana si sarea. Dupa ce a scazut, se incorporeaza branza rasa.
Se pune in tava prima foaie de aluat si se coace in cuptor 10 minute. Se scoate din cuptor, se intinde compozitia de spanac pe toata suprafata foii si se acopera cu cealalta foaie.
Se coace la foc mic timp de 40 minute. Se poate servi calda sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac in foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Placinta cu spanac, in aluat de foietaj

Placinta cu spanac, in aluat de foietaj

Eu am folosit spanac proaspat pe care l-am curatat si l-am spalat bine. L-am oparit in apa cu sare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Se curata cipercile de pielita si se desprind coditele. Se spala, se pun la scurs cu gura in jos

3 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

15h

1 vot

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 kg spanac
  • 50 gr unt
  • 2 linguri smantana
  • 1 pahar lapte
  • 150 gr branza oaie proaspata (cas)
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
CARTOFI PRAJITI LA CUPTOR