Am pus jumatate de kg de spanac congelat in 3 linguri de apa cu sare. El mai lasa apa cand se dezgheata. Am lasat 15 minute sa fiarba. Separat, in tigaie am pus o ceapa taiata la calit in ulei. Dupa ce s-a prajit, am adaugat bulionul si 2 linguri de apa. Am lasat sa fiarba cateva minute pana s-a inmuiat ceapa de tot. Am condimentat cu: cantitati foarte mici de rozmarin, chimen, oregano, sare, piper negru, praf de usturoi si condiment pentru gratar.
Apoi fie pui in farfurie separat spanacul si sosul, fie le amesteci direct in craticioara si papi asa. e delicios.



Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...
Varza a la Cluj
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii