Am pus jumatate de kg de spanac congelat in 3 linguri de apa cu sare. El mai lasa apa cand se dezgheata. Am lasat 15 minute sa fiarba. Separat, in tigaie am pus o ceapa taiata la calit in ulei. Dupa ce s-a prajit, am adaugat bulionul si 2 linguri de apa. Am lasat sa fiarba cateva minute pana s-a inmuiat ceapa de tot. Am condimentat cu: cantitati foarte mici de rozmarin, chimen, oregano, sare, piper negru, praf de usturoi si condiment pentru gratar.
Apoi fie pui in farfurie separat spanacul si sosul, fie le amesteci direct in craticioara si papi asa. e delicios.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii