Spanac in sos de bulion

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Spanac in sos de bulion

Ingrediente

  • 1/2 kg spanac congelat
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de bulion sau 1/2 l de suc de rosii
  • ulei
  • sare
  • condimente

Mod de preparare

Am pus jumatate de kg de spanac congelat in 3 linguri de apa cu sare. El mai lasa apa cand se dezgheata. Am lasat 15 minute sa fiarba. Separat, in tigaie am pus o ceapa taiata la calit in ulei. Dupa ce s-a prajit, am adaugat bulionul si 2 linguri de apa. Am lasat sa fiarba cateva minute pana s-a inmuiat ceapa de tot. Am condimentat cu: cantitati foarte mici de rozmarin, chimen, oregano, sare, piper negru, praf de usturoi si condiment pentru gratar.

Apoi fie pui in farfurie separat spanacul si sosul, fie le amesteci direct in craticioara si papi asa. e delicios.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise