autor:

Cely Snijec

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Spanac la Doubletta

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 octombrie 2009

Ingrediente
3 legaturi de spanac, o legatura ceapa verde, 2 catei de usturoi, 5 linguri ulei, 1 ou, 1 ceasca smantana, sare,, marar, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

28 voturi

Mod de preparare

Spal zarzavatul. Fierb spanaul, il strecor. Supa rezutata o folosesc la bors. Spanacul il mixez. Calesc foarte usor ceapa, adaug spanacul, usturoiul, apoi oul batut cu o lingurita de faina si smantana si o lingurita de pasta de tomate. Condimentez, presar verdeata. Servesc cu ochiuri si mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac la Doubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Dovlecei umpluti cu branza

Dovlecei umpluti cu branza

Se spala dovlecelul, se taie pe lung si se inlatura mijocul (zona cu seminte); se pune o felie suptire

4 voturi    0 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Prajitura cu nuca si dovleac

Prajitura cu nuca si dovleac

Tare mandra sunt de aceasta reteta care este foarte simplu de preparat, dar gustoasa peste masura. Nuca

16 voturi    8 comentarii
20 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Baloane Arta Si Decor , 26 august 2015

    vegetarian e una vegan e alta

  • Fara foto

    Bianca Pop , 05 iunie 2015

    Mai femeie...... Cum poti intreba asa ceva cand tu nu stii ce inseamna sa fi vegetarian,si ce consuma vegetarienii..

  • Fara foto

    Tatiana Guti , 13 decembrie 2014

    Ce fel de vegetariana e asta cu ou

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

      O bunatate !

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

      iti lasa gura apa! felicitari

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Foarte gustos e!

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      usor si sanatos,meria incercat.

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

      mie imi place piureul de spanac cu faina si lapte,dar si asta e bun.mai fac si catodata ceva asemanator.vorba cu bordeiele...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      O bunatate...Imi place foarte mult spanacul cu oua...

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Facem aproape la fel(pireul de spanac);eu nu pun ou in mincare;"cite bordeie,atitea obiceie" Si mie,imi place mult.

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Chiar acum am sa fac reteta asta!eram in cautare de ceva nou si iata....am gasit-o!mersi

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2009

      Foarte bun.Frumos prezentat.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      Ce bun trebuie sa fie.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

28 voturi

Ingrediente

  • 3 legaturi de spanac
  • o legatura ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 5 linguri ulei
  • 1 ou
  • 1 ceasca smantana
  • sare,
  • marar
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Cartofi cu mustar si patrunjel