autor:

Cely Snijec

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Spanac la Doubletta

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 octombrie 2009

Ingrediente
3 legaturi de spanac, o legatura ceapa verde, 2 catei de usturoi, 5 linguri ulei, 1 ou, 1 ceasca smantana, sare,, marar, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

28 voturi

Mod de preparare

Spal zarzavatul. Fierb spanaul, il strecor. Supa rezutata o folosesc la bors. Spanacul il mixez. Calesc foarte usor ceapa, adaug spanacul, usturoiul, apoi oul batut cu o lingurita de faina si smantana si o lingurita de pasta de tomate. Condimentez, presar verdeata. Servesc cu ochiuri si mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac la Doubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
CIUPERCI UMPLUTE CU BRANZA SI GARNITURA DE COUSCOUS

CIUPERCI UMPLUTE CU BRANZA SI GARNITURA DE COUSCOUS

Spalam bine ciupercile si le luam coditele jos, chiar de la baza lor. Ungem un vas de cuptor cu putin

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete vegetariene
ARDEI UMPLUTI CU OREZ SI CIUPERCI

ARDEI UMPLUTI CU OREZ SI CIUPERCI

Spalam orezul in 2-3 ape si il lasam la inmuiat in apa rece pana facem alte operatiuni. Se spala

4 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Baloane Arta Si Decor , 26 august 2015

    vegetarian e una vegan e alta

  • Fara foto

    Bianca Pop , 05 iunie 2015

    Mai femeie...... Cum poti intreba asa ceva cand tu nu stii ce inseamna sa fi vegetarian,si ce consuma vegetarienii..

  • Fara foto

    Tatiana Guti , 13 decembrie 2014

    Ce fel de vegetariana e asta cu ou

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

      O bunatate !

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

      iti lasa gura apa! felicitari

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Foarte gustos e!

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      usor si sanatos,meria incercat.

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

      mie imi place piureul de spanac cu faina si lapte,dar si asta e bun.mai fac si catodata ceva asemanator.vorba cu bordeiele...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      O bunatate...Imi place foarte mult spanacul cu oua...

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Facem aproape la fel(pireul de spanac);eu nu pun ou in mincare;"cite bordeie,atitea obiceie" Si mie,imi place mult.

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Chiar acum am sa fac reteta asta!eram in cautare de ceva nou si iata....am gasit-o!mersi

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2009

      Foarte bun.Frumos prezentat.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      Ce bun trebuie sa fie.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

28 voturi

Ingrediente

  • 3 legaturi de spanac
  • o legatura ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 5 linguri ulei
  • 1 ou
  • 1 ceasca smantana
  • sare,
  • marar
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

25 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Pasta de soia si naut