autor:

claudia

» » , Retete de post, Retete vegetariene

Spanac la tigaie

Autor: claudia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claudia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 25 ianuarie 2012

Ingrediente
Pt. 4 persoane : 500 gr. spanac proaspat sau la punga adica congelat, 2 catei de usturoi, un ardei iute de mici dimensiuni, sare, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Este o garnitura foarte simpla de facut, dar si foarte gustoasa. Se curata spanacul si se spala in mai multe ape. Intr-o tigaie se se pune uleiul la incins, dupa care se adauga cateii de usturoi taiati felii , ardeiul iute taiat in bucatele si sarea. Cind sa inblonzit usturoiul se pune spanacul cu 1 lingura 2 de apa. Se acopera cu un capac si la foc foarte dulce il lasam sa se inmoie. Dupa ce spanacul sa inmuiat, il facem sa se prajeasca un pic, saltindu-l foarte des. E simplu si usor de facut. Daca nu avem spanac proaspat putem face si cu cel din pungi congelat.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Soia in crusta de pesmet si susan

Soia in crusta de pesmet si susan

Soia se lasa la muiat 30 minute, dupa care se fierbe 10 minute in apa cu vin, sare,ceapa, foaie de

26 voturi    10 comentarii
1h
Retete vegetariene
Dovlecel gratinat cu usturoi

Dovlecel gratinat cu usturoi

Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente

15 voturi    12 comentarii
25 min
Retete vegetariene
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Pt. 4 persoane : 500 gr. spanac proaspat sau la punga adica congelat
  • 2 catei de usturoi
  • un ardei iute de mici dimensiuni
  • sare
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de claudia
Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Se pregateste puiul dezosindu-l noi sau macelarul cind il cumparam. Trebuie sa cintareasca dezosat

4 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Risotto cu mazare si mar verde

Risotto cu mazare si mar verde

Intr-o oala punem la fiert cubul de supa in cca. 1 litru de apa. Intr-o tigaie punem la calit ceapa

1 vot    0 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Se spala felia de dovlec si cu un cutit o cojim. Apoi o taiem in felii subtiri de cca. jumatate centimetru.

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Pere posate in visinata Pere posate in visinata

Intr-o tigaie se pune la caramelizat zaharul, dupa ce s-a topit, se pune untul si imediat marul taiat cubulete mici. Se lasa 5 minute

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Pate de mazare si ceapa verde