Spanac la tigaie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Spanac la tigaie

Ingrediente

  • Pt. 4 persoane : 500 gr. spanac proaspat sau la punga adica congelat
  • 2 catei de usturoi
  • un ardei iute de mici dimensiuni
  • sare
  • ulei.

Mod de preparare

Este o garnitura foarte simpla de facut, dar si foarte gustoasa. Se curata spanacul si se spala in mai multe ape. Intr-o tigaie se se pune uleiul la incins, dupa care se adauga cateii de usturoi taiati felii , ardeiul iute taiat in bucatele si sarea. Cind sa inblonzit usturoiul se pune spanacul cu 1 lingura 2 de apa. Se acopera cu un capac si la foc foarte dulce il lasam sa se inmoie. Dupa ce spanacul sa inmuiat, il facem sa se prajeasca un pic, saltindu-l foarte des. E simplu si usor de facut. Daca nu avem spanac proaspat putem face si cu cel din pungi congelat.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise