autor:

claudia

» » , Retete de post, Retete vegetariene

Spanac la tigaie

Autor: claudia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claudia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 25 ianuarie 2012

Ingrediente
Pt. 4 persoane : 500 gr. spanac proaspat sau la punga adica congelat, 2 catei de usturoi, un ardei iute de mici dimensiuni, sare, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Este o garnitura foarte simpla de facut, dar si foarte gustoasa. Se curata spanacul si se spala in mai multe ape. Intr-o tigaie se se pune uleiul la incins, dupa care se adauga cateii de usturoi taiati felii , ardeiul iute taiat in bucatele si sarea. Cind sa inblonzit usturoiul se pune spanacul cu 1 lingura 2 de apa. Se acopera cu un capac si la foc foarte dulce il lasam sa se inmoie. Dupa ce spanacul sa inmuiat, il facem sa se prajeasca un pic, saltindu-l foarte des. E simplu si usor de facut. Daca nu avem spanac proaspat putem face si cu cel din pungi congelat.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Varza de Bruxelles combinata.

Varza de Bruxelles combinata.

Se pune la fiert toate ingredientele mai putin amidon care se pune la urma.Le fierbem circa 10 sau

5 voturi    2 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Legume cu paste la cuptor

Legume cu paste la cuptor

Fierbem pastele, le trecem pe sub un jet de apa rece, dupa care le punem la scurs. Dam toate legumele

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Pt. 4 persoane : 500 gr. spanac proaspat sau la punga adica congelat
  • 2 catei de usturoi
  • un ardei iute de mici dimensiuni
  • sare
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de claudia
Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Se pregateste puiul dezosindu-l noi sau macelarul cind il cumparam. Trebuie sa cintareasca dezosat

4 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Risotto cu mazare si mar verde

Risotto cu mazare si mar verde

Intr-o oala punem la fiert cubul de supa in cca. 1 litru de apa. Intr-o tigaie punem la calit ceapa

1 vot    0 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Se spala felia de dovlec si cu un cutit o cojim. Apoi o taiem in felii subtiri de cca. jumatate centimetru.

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Kushari (reteta de post) Kushari (reteta de post)

Kushari este o reteta vegetariana egipteana, delicioasa, compusa din linte verde, paste si orez, care dupa ce au fost gatite toate,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Omleta a la Costin