autor:

mariana scarlat

» » Retete de post

Spanac piure

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg spanac congelat, 2 fire de praz, 2 cepe, 1 căpăţână de usturoi, 1 ceaşcă de ulei, 1 legătură de mărar, 1 legătură de pătrunjel, 1 lingură de făină, sare, piper, 2 ceşti apă

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie ceapa ţi prazul upă preferinţă şi se călesc într-o cratiţă până se inmoaie puţin, se adaugă făina amestecând continuu şi câte puţină apă până punem toată cantitatea. Se lasă să ajungă la fierbere şi se adaugă spanacul, usturoiul taiat mărunt, sarea şi piperul, se amestecă până capată aspect de piure. Când este gata se adaugă verdeaţa fin tocată. Se poate servi cu cartofi prăjiţi sau cu spaghete fierte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac piure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Piure de spanac cu ochiuri

Piure de spanac cu ochiuri

Fierb spanacul 10 minute dupa ce a fost spalat foaie cu foaie.Il strecor,mixez. Calesc ceapa si usturoiul

18 voturi    11 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Cartofi umpluti cu piure de spanac si carne tocata

Cartofi umpluti cu piure de spanac si carne tocata

Se spala bine cartofii cu tot cu coaja, apoi se pun la fiert, acoperiti de apa, cu un praf de sare.

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg spanac congelat
  • 2 fire de praz
  • 2 cepe
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 1 ceaşcă de ulei
  • 1 legătură de mărar
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 lingură de făină
  • sare
  • piper
  • 2 ceşti apă

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

3 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Gogosi pufoase cu mere