Se taie ceapa ţi prazul upă preferinţă şi se călesc într-o cratiţă până se inmoaie puţin, se adaugă făina amestecând continuu şi câte puţină apă până punem toată cantitatea. Se lasă să ajungă la fierbere şi se adaugă spanacul, usturoiul taiat mărunt, sarea şi piperul, se amestecă până capată aspect de piure. Când este gata se adaugă verdeaţa fin tocată. Se poate servi cu cartofi prăjiţi sau cu spaghete fierte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii