autor:

mariana scarlat

» » Retete de post

Spanac piure

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg spanac congelat, 2 fire de praz, 2 cepe, 1 căpăţână de usturoi, 1 ceaşcă de ulei, 1 legătură de mărar, 1 legătură de pătrunjel, 1 lingură de făină, sare, piper, 2 ceşti apă

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie ceapa ţi prazul upă preferinţă şi se călesc într-o cratiţă până se inmoaie puţin, se adaugă făina amestecând continuu şi câte puţină apă până punem toată cantitatea. Se lasă să ajungă la fierbere şi se adaugă spanacul, usturoiul taiat mărunt, sarea şi piperul, se amestecă până capată aspect de piure. Când este gata se adaugă verdeaţa fin tocată. Se poate servi cu cartofi prăjiţi sau cu spaghete fierte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac piure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Cartofi umpluti cu piure de spanac si carne tocata

Cartofi umpluti cu piure de spanac si carne tocata

Se spala bine cartofii cu tot cu coaja, apoi se pun la fiert, acoperiti de apa, cu un praf de sare.

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa cca

1 vot    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg spanac congelat
  • 2 fire de praz
  • 2 cepe
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 1 ceaşcă de ulei
  • 1 legătură de mărar
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 lingură de făină
  • sare
  • piper
  • 2 ceşti apă

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

3 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Mancarica de dovleac placintar Mancarica de dovleac placintar

Se taie miezul de pe coaja dovleacului in cubulete mici. Orezul spalat se acopera cu apa rece si se lasa o ora sa se inmoaie un pic. Se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pateuri cu branza vegetala Pateuri cu branza vegetala

Intr-un bol punem faina, facem pe mijloc loc si turnam uleiul si sarea si praful de copt si incepem sa amestecam, dupa care adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Bors de peste cu bulion