Spanac piure

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac congelat
  • 2 fire de praz
  • 2 cepe
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 1 ceaşcă de ulei
  • 1 legătură de mărar
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 lingură de făină
  • sare, piper
  • 2 ceşti apă

Mod de preparare

Se taie ceapa ţi prazul upă preferinţă şi se călesc într-o cratiţă până se inmoaie puţin, se adaugă făina amestecând continuu şi câte puţină apă până punem toată cantitatea. Se lasă să ajungă la fierbere şi se adaugă spanacul, usturoiul taiat mărunt, sarea şi piperul, se amestecă până capată aspect de piure. Când este gata se adaugă verdeaţa fin tocată. Se poate servi cu cartofi prăjiţi sau cu spaghete fierte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise