Se taie ceapa ţi prazul upă preferinţă şi se călesc într-o cratiţă până se inmoaie puţin, se adaugă făina amestecând continuu şi câte puţină apă până punem toată cantitatea. Se lasă să ajungă la fierbere şi se adaugă spanacul, usturoiul taiat mărunt, sarea şi piperul, se amestecă până capată aspect de piure. Când este gata se adaugă verdeaţa fin tocată. Se poate servi cu cartofi prăjiţi sau cu spaghete fierte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii