autor:

Dachman Laura

» » , , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Sparanghel alb cu topping crocant si ou moale

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2010

Ingrediente
1 lingura ulei de masline, 25 gr pesmet, ½ lingurita chilli, 1 lingurita paprika, 185 gr sparanghel alb din conserva, 3 oua

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Incinge uleiul intr-o tigaie, adauga pesmetul si prajeste-l pana cand devine crocant si s-a rumenit.Adauga cilli si paprika, amesteca si ia cratita de pe foc.Pune sparanghelul intr-o cratita,pe foc potrivit, acopera-l cu apa fierbine si lasa-l cateva minute pe foc, cat sa se incalzeasca.
Intre timp, fierbe ouale cu tot cu coaja, in apa cu sare, timp de 3-4 minute.Dupa ce ouale au fiert atat cat albusul sa se faca iar galbenusul sa fie inca moale, trece-le printr-un jet de apa rece apoi taie-le cate un capacel.Aseaza ouale in suporturi de oua.Pentru servire, imparte sparanghelul in 3 farfurii, presara-l cu pesmet iar langa acesta aseaza cate un ou.

http://lauradfood2.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel alb cu topping crocant si ou moale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Budinca de tapioca cu fructe de padure si lime

Budinca de tapioca cu fructe de padure si lime

Perlele de tapioca le-am spalat in multa apa rece . Intr-o oala am pus 700 ml apa rece si perlele

2 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Smoothie de mango cu lapte de cocos si seminte chia

Smoothie de mango cu lapte de cocos si seminte chia

Se curata mango de coaja, se taie cubulete si se pune in blender cu laptele de cocos si se amesteca

3 voturi    2 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 iulie 2012

    Foarte gustos!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Ador sparanghelul!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de masline
  • 25 gr pesmet
  • ½ lingurita chilli
  • 1 lingurita paprika
  • 185 gr sparanghel alb din conserva
  • 3 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Saratele usoare vegane Saratele usoare vegane

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat, intai cele uscate, dupa care se adauga uleiul si apa. Devine o compozitie destul

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Paine frantuzeasca