autor:

Dachman Laura

» » , , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Sparanghel alb cu topping crocant si ou moale

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2010

Ingrediente
1 lingura ulei de masline, 25 gr pesmet, ½ lingurita chilli, 1 lingurita paprika, 185 gr sparanghel alb din conserva, 3 oua

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Incinge uleiul intr-o tigaie, adauga pesmetul si prajeste-l pana cand devine crocant si s-a rumenit.Adauga cilli si paprika, amesteca si ia cratita de pe foc.Pune sparanghelul intr-o cratita,pe foc potrivit, acopera-l cu apa fierbine si lasa-l cateva minute pe foc, cat sa se incalzeasca.
Intre timp, fierbe ouale cu tot cu coaja, in apa cu sare, timp de 3-4 minute.Dupa ce ouale au fiert atat cat albusul sa se faca iar galbenusul sa fie inca moale, trece-le printr-un jet de apa rece apoi taie-le cate un capacel.Aseaza ouale in suporturi de oua.Pentru servire, imparte sparanghelul in 3 farfurii, presara-l cu pesmet iar langa acesta aseaza cate un ou.

http://lauradfood2.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel alb cu topping crocant si ou moale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ciuperci pane

Ciuperci pane

Se fierb ciupercile 5-10minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Intre timp se bat ouale ca pentru

12 voturi    1 comentariu
30 min
Retete vegetariene
MANCARICA DE CIUPERCI

MANCARICA DE CIUPERCI

Se curata ciupercile, se spala si se taie bucati potrivit de mari. Se inabuse. Ceapa taiata felii

47 voturi    4 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 iulie 2012

    Foarte gustos!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Ador sparanghelul!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de masline
  • 25 gr pesmet
  • ½ lingurita chilli
  • 1 lingurita paprika
  • 185 gr sparanghel alb din conserva
  • 3 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Humus reţetă Humus reţetă

Nautul se tine 1 zi la inmuiat; Se fierbe in doua ape pana se inmoaie si poate fi zdrobit usor. Nautul fiert (sau din conserva) impreuna

15 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Urzici cu hrean si mamaliga