autor:

Dachman Laura

» » , , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Sparanghel alb cu topping crocant si ou moale

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2010

Ingrediente
1 lingura ulei de masline, 25 gr pesmet, ½ lingurita chilli, 1 lingurita paprika, 185 gr sparanghel alb din conserva, 3 oua

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Incinge uleiul intr-o tigaie, adauga pesmetul si prajeste-l pana cand devine crocant si s-a rumenit.Adauga cilli si paprika, amesteca si ia cratita de pe foc.Pune sparanghelul intr-o cratita,pe foc potrivit, acopera-l cu apa fierbine si lasa-l cateva minute pe foc, cat sa se incalzeasca.
Intre timp, fierbe ouale cu tot cu coaja, in apa cu sare, timp de 3-4 minute.Dupa ce ouale au fiert atat cat albusul sa se faca iar galbenusul sa fie inca moale, trece-le printr-un jet de apa rece apoi taie-le cate un capacel.Aseaza ouale in suporturi de oua.Pentru servire, imparte sparanghelul in 3 farfurii, presara-l cu pesmet iar langa acesta aseaza cate un ou.

http://lauradfood2.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel alb cu topping crocant si ou moale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Clatite cu ciuperci si smantana

Clatite cu ciuperci si smantana

Clatitele: Bateti bine ouale cu sarea si oregano, adaugati uleiul, apa (aprox 600 ml) si faina

5 voturi    2 comentarii
1h
Retete vegetariene
Briose din faina integrala cu roscove , branza de vaci si banana

Briose din faina integrala cu roscove , branza de vaci si banana

Se amesteca cele doua compozitii si se toarna intr-o tava de briose , unsa inainte cu putin unt .

4 voturi    1 comentariu
40 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 iulie 2012

    Foarte gustos!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Ador sparanghelul!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de masline
  • 25 gr pesmet
  • ½ lingurita chilli
  • 1 lingurita paprika
  • 185 gr sparanghel alb din conserva
  • 3 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

25 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Mancare de fasole verde