Reteta postata pe: 23 iulie 2008
Ingrediente
200 gr sparanghel, 2 catei usturoi, 2 linguri ulei, sare dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se indeparteaza capetele moi ale sparanghelului, dupa care se taie sparanghelul in felii de 3 cm. Se prajesc cateii de usturoi in ulei incins pana devin sticlosi dupa care se scot din ueli. Se prajeste in ulei sparanghelul sarat la foc mediu pana devine crocant
Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel cu usturoi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate