autor:

Fara foto

» » Aperitive

Sparanghel cu usturoi

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Ingrediente
200 gr sparanghel, 2 catei usturoi, 2 linguri ulei, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se indeparteaza capetele moi ale sparanghelului, dupa care se taie sparanghelul in felii de 3 cm. Se prajesc cateii de usturoi in ulei incins pana devin sticlosi dupa care se scot din ueli. Se prajeste in ulei sparanghelul sarat la foc mediu pana devine crocant
Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi umpluti

Cartofi umpluti

Cartofii se curata de coaja, se taie pe lungime in jumatati si se scobesc cu o lingurita. Ceapa se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Sambusek(placinte prajite;specific arab)

Sambusek(placinte prajite;specific arab)

Se face aluatul din toate ingredientele;apa(cca 50-70 ml)se pune incetul cu incetul;trebuie sa se

10 voturi    9 comentarii
3h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 gr sparanghel
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Briose cu spanac