Desi Halloweenul, este sãrbãtorit cu adevãrat în America, Anglia...am împrumutat si noi câte ceva :)
Nu am avut timp sã aranjez un dovleac de speriat, dar am pregãtit niste mumii:))
Chiar drãgãlase:
1) Eu am folosit aluat foietaj din comert, pe care l-am uns cu sosul de rosii.
Sosul de rosii:
Ceapa tocatã si usturoiul se cãlesc în ulei, se condimenteazã si când se înmoaie bine se adaugã rosiile fãrã pielitã tocate; amestecã si stinge cu vinul.
Lasã la foc mic circa de 10 minute. Ia de pe foc si adaugã ketchup.
Se pot tãia cerculete din aluat înainte de a unge cu sos.
2) Peste fiecare cerculet se pune câteva feliute de brânzã, iar deasupra se pune câte douã rondele de mãsline ( eu am folosit mãsline verzi umplute cu ardei)sã simuleze ochii mumiilor.
Presarã cu oregano si dã la copt la 200ºC, circa de 10 minute.
Sunt bune reci sau calde, nici nu au iesit bine din cuptor cã au dispãrut...sosul este delicios:)
Poftã mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii