autor:

Anonim

» » Aperitive

Spinare de caprioara cu sos

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
spinare de caprioara, slanina, ceapa, ulei, unt, faina, smantana, cimbru, foi de dafin, piper, sare, bait

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se desprinde carnea de pe os si se curata de pielite. Se impaneaza cu slanina, se sareaza, se presara piper si se asaza intr-o tava cu ulei si 300 ml de apa, cimbru, foi de dafin, ceapa, 800 g de bait strecurat si se introduce la cuptor. Se stropeste cu sucul format. Dupa ce carnea s-a fript, se scoate separat, iar sosul format se strecoara. Sosul se amesteca cu faina dizolvata in 100 ml de apa rece si se fierbe cca 15 min. Se adauga smantana si unt. Sosul trebuie sa aiba consistenta smantanii. Carnea se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spinare de caprioara cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • spinare de caprioara
  • slanina
  • ceapa
  • ulei
  • unt
  • faina
  • smantana
  • cimbru
  • foi de dafin
  • piper
  • sare
  • bait

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chec aperitiv