Taiem aluatul in fasii late de 4-5 cm si punem pe intreaga lungime a fasiei merele amestecate cu zaharul,pesmetul si scortisoara.scortisoara.
Rulam fiecare fasie si asezam rulourile obtinute in forma de spirala, unul in continuarea celuilalt, in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.
Amestecam 1 galbenus cu 2 linguri de lapte si ungem spirala.
Coacem spirala, cuptor preincalzit, pentru 20.25 minute.
O scoatem din cuptor ,o pudram cu zahar pudra amestecat cu plicul de zahar vanilat si dupa ce s-a racit, o putem servi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii