Framantati un aluat elastic cu ingredientele mentionate mai sus la " Aluat".
Infasurati aluatul in folie alimentara si dati-l la frigider pentru 30 de minute.
Intre timp pregatim umplutura:
Intr-un bol,amestecam urda,ouale,coaja de portocala si zaharul.
Intindem aluatul intr-o foaie subtire cu o lungime de 50 cm si 40 cm latime.
Din aluat, taiem 5 fasii de cca 8 cm latime.
Pe fiecare fasie de aluat,pe mijloc,asezam din compozitia de urda ( ca si in poza de mai jos ) si unim marginile,presandu-le usor cu degetele.
Ungem tava bine cu putin unt topit si incepem sa formam spirala incepand din mijlocul tavii.
Ungem spirala cu untul topit ramas si dam tava la cuptor pentru 25 de minute,dupa 25 de minute,scoatem tava si ungem spirala cu ou batut si mai dam tava la cuptor pentru cca 40 de minute,pana se rumeneste frumos.
Lasam la racit dupa care se poate taia.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii