Intr-un castron se freaca cu lingura de lemn albusurile cu zaharul, pana se obtine o crema omogena. Se adauga faina si galbenusurile continuand frecarea pana se omogenizeaza totul foarte bine.Nu utati vanilia. Ungeti bine cu unt o tava. Asezati pe ea gramajoare de pasta. Aveti grija sa le spatiati ca sa nu se lipeasca intre intre ele la copt. Presarati pulbere de nuci sau alune.Coaceti 5 min la foc potrivit, apoi 5 min la foc ceva mai tare (cca 220 grade C). Turtitele trebuie sa aiba marginile usor rumenite. Scoateti-le din cuptor si imediat rasucitile pe fiecare in parte pe gatul unei sticle. Este foarte important sa lucrati repede si precis.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii